.

  • Košarica

    Nakupovalna košarica je prazna

    V košarici ni artiklov.

 


 

PRIPOROČAMO!

 

Pri plačilu po predračunu

znaša strošek dostave samo 2,90 €.


Stimulacijski gel za ženske Durex Intense orgasmic gel

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Stimulacijski gel za ženske za pogostejši in bolj intenziven orgazem. Poizvej več

Cena: 21,90 €

Akcija: 19,90 €

Stimulacijski gel za ženske Durex Intense orgasmic gel

Več pogledov

Podorobnosti

Stimulacijski gel za ženske za pogostejši in bolj intenziven orgazem. Deluje tako, da spodbuja dotok krvi v klitoris - najobčutljivejši organ ženskega telesa - in s tem spremeni vsak dotik in gib v še večje zadovoljstvo.

Lahko ga uporabljate skupaj z vlažilnimi sredstvi in erotičnimi pripomočki. Skupaj z gelom lahko uporabljate kondom.

Gel je, tako kot vsi ostali Durexovi izdelki, enostaven za uporabo. Samo iztisnite majhno količino gela Durex Intense orgasmic gel na konico prstov in ga nežno vmasirajte v klitoris. Začutile boste ščemeč, topel, a hkrati hladilen občutek, ki bo po 20 minutah pripeljal do vročice orgazmičnega zadovoljstva. Ker na orgazme vplivajo tako čustveni kot telesni dejavniki, priporočamo, da si za trenutke z gelom Durex Intense orgasmic gel vzamete dovolj časa. Ustvarite romantično vzdušje, v igro vključite partnerja, bodite sproščene in možnost za dosego orgazma bodo še toliko večje.

Vsebina: 10 ml.

Preizkušanje izdelka pri uporabnicah je prineslo navdušujoče rezultate: 79 % žensk, ki so uporabile Durex Intense orgasmic gel, je doživelo orgazem, 67 % žensk pa je odgovorilo, da jim je gel nudil slastno stimulacijo. Orgazmi niso posebni samo zaradi prečudovitega in razveseljivega občutka sprostitve in zadovoljstva. Znanstvene raziskave so pokazale, da orgazmi naredijo ljudi srečnejše, bolj zdrave in sproščene.

Durexova raziskava »Sexual Wellbeing Global Survey« pa je pokazala tudi, da orgazem doživi 2-krat več moških kot žensk, da 17 % žensk redko ali nikoli ne doživi orgazma ter da si ena od petih vprašanih žensk želi poskusiti poživljajoč orgazmični gel. Kot posledica ugotovitev te raziskave so ženske razvile gel Durex Intense orgasmic gel, da bi pomagale ženskam. To je del Durexove zaprisege, da pomaga ljudem izboljšati spolno življenje z nizom izdelkov - pa naj so to lubrikanti, vibratorji ali kondomi.

Dodatne informacije

Proizvajalec Ne

Napišite svoj komentar

Ocenjujete: Stimulacijski gel za ženske Durex Intense orgasmic gel