.

  • Košarica

    Nakupovalna košarica je prazna

    V košarici ni artiklov.

Smile

 


 

PRIPOROČAMO!

 

Pri plačilu po predračunu

znaša strošek dostave samo 2,90 €.


3 vaginalne silikonske kroglice Silicone stars, vijolična - Sweet Smile

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Uživajte v čudovitih občutkih, ki jih dajejo ti tri kroglici povezani s silikonskimi trakovi. Poizvej več
29,90 €

3 vaginalne silikonske kroglice Silicone stars, vijolična - Sweet Smile

Več pogledov

Podorobnosti

Uživajte v čudovitih občutkih, ki jih dajejo ti tri kroglici povezani s silikonskimi trakovi. V notranjosti vsake kroglice so majhne kroglice, ki dajejo prijetne vibracije med gibanjem.

Skupna dolžina: 22 cm, premer kroglic: 3,5 cm. Idealne so za čvrstejše vaginalne mišice in s tem povečanje užitka.

Z rednim izvajanjem Keglovih vaj se vaginalne mišice očvrstijo, kar pomaga pri kontroliranju orgazma, občutki pa bodo bolj intenzivni.

Namen erotičnih kroglic ni le seksualno vzburjanje in draženje. Njihov namen je tudi ohranjanje aktivnosti vaginalnih mišic. Tudi ta erotični pripomoček lahko pripomore k čvrstim mišicam in sicer tako, da si kroglice vstaviš v vagino ter se sproščeno uležeš na posteljo. Primi vrvico s prsti in jo rahlo cukaj, a tvoja vagina naj ne dovoli kroglicam uiti ven. Lahko bi rekli, da zadeva izgleda nekako kot igra vlečenja vrvi, le da se namesto tekmovalcev, ki vlečejo za vrv, bojujejo vaginalne mišice in tvoja roka. Z erotičnimi kroglicami se lahko tudi nekaj časa svobodno sprehajaš po stanovanju. Medtem ko boš ti opravljala vsakdanja opravila, bo tvoja vagina telovadila. Če te vmes preseneti kak orgazem, še toliko bolje.

Kaj so Keglove vaje?

To so vaje za vaginalne mišice, poimenovane po dr. Arnoldu Keglu, ki jih je prvi uveljavil kot priporočljivo prakso za ženske in njihove nožnice. Nauči se jih lahko vsaka ženska in so neopazne tudi če jih izvajate v javnosti. Nauči se jih na edini in preprost način, in sicer ob uriniranju. Da boš znala izolirati prave mišice, poskusi med uriniranjem curek nekajkrat zaustaviti in zadržati, preden ga ponovno spustiš. Ko si to osvojila, lahko vajo izvajaš tudi ‘na suhem’. Recimo zdaj, ko sediš pred računalnikom. Poskusi mišice stisniti, kot bi zaustavljala urin, in jih ponovno sprosti. To stori desetkrat ali dvajsetkrat vsaj petkrat na dan. Priporočljiva mera za dr. Kegla je bilo dvesto krčenj vaginalnih mišic na dan. Tempo in način izvajanja vaj si lahko določiš sama.

Variacije Keglovih vaj

Opisali smo osnovne vaje dr. Kegla. Poleg njih se lahko lotiš tudi raznih variacij. Na primer, vaginalne mišice lahko počasi in postopoma krčiš, ko dosežeš največjo možno napetost, pa jih počasi in rastoče nazaj popustiš. To ponovi vsaj nekajkrat. Drugi način je zadrževanje napetih mišic nekaj sekund. Vaginalne mišice napnete, jih zadrži napete vsaj pet sekund in popusti. Kot že prej omenjeno, lahko Keglove vaje izvajaš tudi v javnosti, med gledanjem televizije, med pogovorom s prijateljicami ob pijači, med sedenjem v službi ali par minut pred spanjem.

Dodatne informacije

Proizvajalec Smile

Napišite svoj komentar

Ocenjujete: 3 vaginalne silikonske kroglice Silicone stars, vijolična - Sweet Smile